Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Backyard Friday 9 juni

VICTOR LEKSELL

Victor Leksell har i rekordfart etablerat sig som en av Sveriges absolut största artister. Leksell sågs först i Idol 2017 där han blev utröstad i kvalfinalen. Redan året efter släppte han låtarna “Var du sover” och “Tappat” som blev superhits och kunde höras nynnas av många som lärt sig all lyrics utantill.
Han innehar rekordet för Sveriges mest streamade låt någonsin på svenska med låten ”Svag” som idag har över 180 miljoner streams på Spotify, vilket även gör den till den mest spelade låten någonsin på något skandinaviskt språk.
De senaste åren har han levererat superhit efter superhit. ”Tappat”, ”Allt för mig”, ”Svag”, ”Din låt”, ja listan kan göras lång med låtar som toppat Spotifys listor.

Victor har vunnit priser för sina låtar och för sin snabba och stora framgång. Årets genombrott i Rockbjörnen 2019, årets artist, årets låt och årets album 2021 vid Grammisgalan. Hur bra är han inte!? Det lär vi märka på Backyard i sommar.

Det är nog ingen tvekan om att det kommer att bli allsång i ett gungande publikhav framför scenen när Leksell går på. För om du tycker att Victor Leksell är bra på Spotify, då ska du höra honom live. Det är något alldeles extra.

Hur drömmigt låter det inte att få avsluta Backyard Friday med en stor dos kärlek och värme signerad Leksell i skenet av midnattssolen?

 

Välkommen till sommarens musikfest!

Samarbetspartners

Sparbanken Nord,
Region Norrbotten,
Barbro Osher Pro Suecia Foundation ,
Polarbröd,