Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Backyard Saturday 10 juni

MOLLY HAMMAR

Molly Hammar är en av Sveriges mest lysande sångerskor. Molly är uppvuxen i Umeå i Västerbottens län och har golvat oss sedan 2011 med sin starka och strålande röst.
Liksom Victor Leksell sågs Molly Hammar först i Idol där hon hamnade på fjärde plats. Molly har tävlat i Melodifestivalen två gånger och nådde en stor framgång med sin röst i den svenska versionen av Lejonkungen 2019 där hon spelar Naia.

Hon knockade hela svenska folket med sin medverkan i Så mycket bättre där hon skapade många hits som har fått flera miljoner lyssningar på Spotify. Hennes tolkning av ”Ingen annan rör mig som du” blev en fullträff och har gjort succé inom musikbranschen då låten har över 14 miljoner lyssningar på Spotify och spelas flitigt på Rix FM.

Molly klättrar sig upp på listan av de bästa artisterna i Skandinavien vilken inte är förvånande med tanke på hennes unika röst och fina budskap i sina låtar. Molly Hammar kan skapa den där känslan som bara viss musik kan ge, vilket vi hoppas kommer skapa fina minnen av Backyards premiärår.

Hon har en röst som letar sig in under skinnet och bara måste upplevas live. Och hur gör du det bättre än i ett härligt publikhav i den ljusa norrbottniska sommarnatten?

Boka biljett till Backyard Saturday för att inte missa Molly Hammar i Piteå, det kommer att bli helt fantastiskt.

 

Välkommen till sommarens musikfest!

Samarbetspartners

Sparbanken Nord,
Region Norrbotten,
Barbro Osher Pro Suecia Foundation ,
Polarbröd,